Sobre mi

Sóc Psicòleg General Sanitari. Col·legiat nº 23773.
Graduat en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya.
Màster de Psicologia General Sanitària per la Universitat de Girona.
Terapeuta EMDR per l’Associació espanyola d’EMDR i Europa. Tinc anys d’experiència amb expertesa en el tractament del trauma, trastorns dissociatius i patologies associades:
Depressió – Ansietat – Trastorns de la conducta alimentaria – Addiccions – fòbies.
Actualment estic col·laborant amb l’Hospital del Mar en l’estudi per comprovar l’efectivitat de la teràpia EMDR amb pacients que han patit 1er brot psicòtit des de l’any 2019.

Formació aplicant teràpia EMDR per emergències.
Formació aplicant teràpia EMDR per trastorns mentals greus (depressió – addiccions – psicosis – trastorns dissociatius).
Formació sobre el treball en parts per els trastorns dissociatius.
Formació aplicant protocol per episodi recent EMDR d’Elan Shapiro.
Formació EMDR sobre trastorns dissociatius. Identificació i abordatge nivells I i II.
Formació sobre maneig d’autolesions i risc suïcida en pacients amb dissociació greu.

Curs per el tractament EMDR en trastorns psicosomàticsLa psicoteràpia és un procés complexa que demana temps, compromís, constància i esforç. No és una formula màgica ni miraculosa sinó un procés de reconstrucció i de canvi personal.
Curs sobre el tractament del trauma complexa i dissociació: Introducció i utilització de la teràpia EMDR amb trauma complexa. Impartit per Roger Solomon i Onno Van der Hart. 2023
La psicoteràpia permet realitzar un treball conjunt amb la persona, objectiu del qual es intentar ajudar-la a tenir una vida en el present de manera adaptada a les circumstàncies, sentir-se bé amb ella mateixa.
Per això, vaig emprendre el camí dels estudis de psicologia ja fa uns anys estudiant la carrera combinant el temps lliure i la feina i durant aquest trajecte formatiu vaig anar identificant les diferents problemàtiques socials, familiars, clíniques i sanitàries, totes elles des d’una perspectiva psicològica, amb la qual cosa em va facilitar molt l’elecció de com aplicar-la des d’un marc que jo hem vaig identificar totalment, la psicologia clínica/sanitària.

Opinions

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies