Intervenció

Les intervencions es portaran a terme de forma individualitzada, des d’una psicologia integrativa amb aplicació de diferents tècniques segons la problemàtica. En psicologia, l’enfocament cognitiu conductual és la que té més evidència científica amb molt bons resultats en diferents patologies i problemàtiques però altres enfocaments com la psicologia sistèmica permet l’ús de tècniques per aflorar aspectes dissonants en el sistema familiar.

En una primera part de la teràpia l’exploració de la història del pacient i la seva estabilització abans d’entrar en l’aplicació de la teràpia seran aspectes primordials abans del començament del tractament. En tot moment s’informarà de com es portarà a terme la intervenció i si fos aconsellable aplicar EMDR s’infomarà al pacient en que consisteix i quin serà el treball conjunt (terapeuta – client) per un millor vincle terapèutic.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies